Link Solutions           

"Ние имаме решение!"    

Партнери и брендови

River Soft Computers

PAKOM KOMPANI d.o.o.e.l.

AMC doo - Skopje

River Soft Computers

EKONET DOO 

FIBERNET M-K d.o.o. 

ТРИНИТИ СИСТЕМИ ДООЕЛ

КАРМЕН БАУЦЕНТАР доо

Паметен прекинувач- токму тоа што го барате

Пристигнаа паметните прекинувачи !!! Едноставна монтажа на старата инсталација во старата фи 60 дозна. Контролирајте го светлото со допир и со вашиот далечински од телевизорот или ДВД-то. Менувајте го интензитетот и зачувајте ја таа вредност...
Промотивна цена за еден "touch" прекинувач изнесува 1690ден.
Количините се ограничени! 

2013 ..::Link Solutions::.. сите права се задржани