Link Solutions           

"Ние имаме решение!"    

Мисија:

    Понуда на комплетна компјутерска поддршка и развој на слободни мрежни информатички системи со цел подобрување на перформансите на компаниите.Мото:

Ние имаме решение!

2013 ..::Link Solutions::.. сите права се задржани