Link Solutions           

"Ние имаме решение!"    

Контакт

Адреса:
ул. Владимир Комаров бр 35/1-3 Скопје 1000 Македонија
Телефон:
+3892 3212 414
Факс:
+3892 3212 414
Мобилен:
+38975 28-23-48

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

Останати информации

Останати информации:

Линк Солутионс  ДООЕЛ

Банка депонент: Комерцијална Банка 
жиро сметка: 300000002517186

 
e-mail 1: info@linksolutions.com.mк
e-mail 2: office1.link@gmail.com

2013 ..::Link Solutions::.. сите права се задржани