Link Solutions           

"Ние имаме решение!"    

Партнери и брендови

River Soft Computers

PAKOM KOMPANI d.o.o.e.l.

AMC doo - Skopje

River Soft Computers

EKONET DOO 

FIBERNET M-K d.o.o. 

ТРИНИТИ СИСТЕМИ ДООЕЛ

КАРМЕН БАУЦЕНТАР доо

Планирање и изведба на компјутерски ( бакарни или оптички), телефонски и кабловски мрежи во Вашиот дом или деловен простор.  Комплетна изведба од клиентска страна до сервер соба. Продажба и инсталација на пасивна (утичници, модули, рекови и компоненти...) и активна ( рутери, свичеви, wireless AP...) мрежна опрема.

2013 ..::Link Solutions::.. сите права се задржани