Link Solutions           

"Ние имаме решение!"    

Партнери и брендови

River Soft Computers

PAKOM KOMPANI d.o.o.e.l.

AMC doo - Skopje

River Soft Computers

EKONET DOO 

FIBERNET M-K d.o.o. 

ТРИНИТИ СИСТЕМИ ДООЕЛ

КАРМЕН БАУЦЕНТАР доо

Безбедноста на домот или деловниот простор е приоритет и секојдневна грижа за секого. Дозволете ни да ја отстраниме таа грижа со тоа што ќе го изработиме и ќе ви го понудиме најоптималното решение со најдобрите камери и аларми. Во нашата палета ви нудиме Avigilon, Samsung, Sony  и уште многу други познати брендови. Ваше е само да изберете од широката палета.

2013 ..::Link Solutions::.. сите права се задржани