Линк Солутионс ДООЕЛ е фирма основана 2007 година, чија дејност е продажба на производи и услуги (монтажа, сервис и одржување). Оние кои соработувале со нас не препознаваат по професионалната услуга што ја нудиме на своите клиенти и квалитетните производи кои кај нас се по најдостапни цени.

Првата е во доменот на компјутерските мрежи и безбедносни ситеми (системи за контрола на пристап)

1. Планирање и изведба на компјутерски (бакарни или оптички), телефонски и кабловски мрежи во вашиот дом или деловен простор.  Комплетна изведба од клиентска страна до сервер соба. Продажба и инсталација на пасивна (утичници, модули, рекови и компоненти…) и активна (рутери, свичеви, wireless AP…) мрежна опрема. Планирање, изведба и одржување на безбедносни системи : камери, аларми, видеофони, контрола на пристап, ПП централи и евиденција на работно време.

2. Климатизација и вентилација – Продажба, мотажа и овластен сервис за климатизери за стамбени и деловни објекти, како и индустриски капацитети.

3. Третата област се однесува на SMART  системи, како и рекламирање со светлосни проектори Heuristic.

4. Паметни прекинувачи и ГСМ релејен контролер

5. Рекламни”stand alone” HEURISTIC проектори (оригинално произведени и увезени од Германија ) за проектирање на големи формати од 1м до 30м

6. Енергетска ефикасност

Link Solutions” е компанија коjа изработува комплетни решенија од повеќе области.  Нашата цел е да им пружиме комплетна подршка на компаниите.

На нашите клиенти им нудиме:

  • Мониторинг и безбедносни системи:

За продажба и монтажа на безбедносните системи, нудиме повеќе брендови:

– аналоген мониторинг систем на SAMSUNG, AnzaIP систем за мониторинг “AVIGILON” ( 1 – 16 мегапикселни камери )

– IP систем за мониторинг со интелегенција “INTELIO” ( пребројување на луѓе, сигнализација на недозволени позиции, долги редови на чекање, периметарска заштита, оставен багаж )

– IO image

  •  Системи за безбедност :

– противпровални аларми “Slink”, “Paradox”

– противпожарни аларми

– евиденција на време

– контрола на време

  • Планирање и изведба на компјутерски и телефонски мрежи :

– сервер страна ( rack )  и сите негови компоненти Panduit, Contec   и др. 

– клиент страна  (утичници, подни кутии)

– кабли ( категорија: 5e, 6a, 7 STP кабел ) и конектори од познатиот швајцарски    производител R&M, Panduit, Draka  (сертифицирани за планирање и монтажа)

– активна мрежна опрема TP-Link, SMC

– оптички мрежи ( Huber + Suhner AG )

– wireless LAN мрежи

– администрирање на компјутерски системи и мрежи ( инсталации, back up, конфигурација на компјутерски станици,безбедноста на системи и мрежи )

– планирање, монтажа и конфигурација на Телефонски дигитални и IP централи

– системи за непрекинато напојување Eaton, MGE  и  APC

  • Smart House

– smart touch  прекинувач,

– индустриски мобилен телефон – GSМ  Relay box

  • Системи за климатизација:

– продажба, монтажа и сервис на SPLITсистеми за климатизација, од следните производители : VIVAX, GREE, Mitsubishi,  BEKO,  

  • HEURISTIC светлосни рекламни проектори:

Рекламни“stand alone” проектори за проектирање на големи формати од 1м до 30м 

Примената на проектниот и индивидуалниот пристап во сите аспекти на техничката заштита, каде развиваме решенија прилагодени на потребите на клиентите со своето знаење и искуство, ни дозволува решавање на проблемите кои се јавуваат во поедини сектори. На тој начин , создаваме нова дополнителна вредност за клиентите, правилно искористување на ресурсите и зголемена ефикасност.

За да одговориме на Вашите барања во целост, Ви предлагаме одржување на една заедничка средба на која би разговарале за можните начини на соработка и како лично би Ви ги презентирале нашите идеи, решенија и нивната имплемантација.