Светлосни реклами со помош на висококвалитетни прожектори, кои не се поврзуваат со компјутер туку се проектира преку специјални изработени стакленца кои даваат слика со вашето лого. Може да се проектира на било која рамна површина и даваат квалитетна и јасна слика. Фантастична можност за просперирање на вашиот бизнис со тоа што огромен број луѓе ќе ја видат вашата реклама. Иновативно, креативно, интересно, токму тоа што ви треба. Контактирајте не.